Tehetségkutató

2024.03.18. 12:30

A fővárosban brillíroztak a szolnoki klub fiataljai

Tehetségkutató felmérőn vettek részt a Jászkun Volán SC utánpótlás asztaliteniszezői.

Mészáros Géza

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) által a napokban megrendezett U11-es korosztályú Mechlovits Tehetségkutató Programban vettek részt a szolnoki székhelyű Jászkun Volán fiataljai közül öten: Balogh Zente, Farkas Péter, Hajdú Martin, Koczka Hunor és Salánki Barnabás. Az eseményre az ország tizenhét egyesületétől összesen hatvan gyermek érkezett a fővárosba, a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz Csarnokba – számolt be az eseményről a szolnoki klub edzője, ifj. Szöllősi Péter.

A szolnoki klub öt fiatalja közül ezúttal (balról) Balogh Zente, Farkas Péter, Salánki Barnabás és Hajdú Martin öregbítette a szolnoki Jászkun Volán SC hírnevét 
Forrás: Beküldött fotó

Kovacsics Imre szövetségi elnök megnyitójával indult a nap, majd a gyerekek a korábbi magyar világbajnokokkal is találkozhattak, fényképezkedhettek és autogramokat kérhettek, mindez nagy élmény volt számukra. A délelőtti programban nyolc alapütést kellett bemutatniuk a gyerekeknek, majd lábmunkás feladatot végeztek.

Délutánra a hatvan résztvevőből csak a legügyesebbek, huszonkilencen (ebből tizenhárom fiú) maradtak a versenyre. Szöllősi Péterék tanítványai közül mindannyian remekül teljesítettek a mérkőzéseken is, hiszen a nyolc szettből Salánki Barnabás hatot megnyert, míg Balogh Zente, Farkas Péter és Hajdú Martin egyaránt ötöt, Koczka Hunor viszont sajnálatosan egy kisebb betegség miatt nem tudta folytatni délután a játékot.

A Jászkun Volán utánpótlás versenyzői ragyogóan helytálltak a felmérő tornán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában