Labdarúgás / NB III., Észak-Keleti csoport

2024.03.30. 18:38

Rendre saját magát veri meg a Karcag

A tavaszi szezonban eddig átlagos teljesítményt nyújtó Karcag előtt újabb nehéz feladat állt. A Debrecen második csapatán szerettek volna felülkerekedni még akkor is, ha tudták: ellenfelük gyors és kreatív futballt játszik, utóbbi két meccsükön pedig 4-4 góllal terhelték meg ellenfeleik hálóját.

Jegesi László

Karcagi SEDVSC II. 02 (00)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Nagy Attila László (Balla L., Zahorecz)

Karcag: Grosz Aszalos, Győri Á., Nikic, Pataki Z. Székely D., Süveg (Andrics, 77.), Maruscsák (Constantinescu, 77.), Kristóf M. (Bėres, 65.), Karmacsi (Csiki, 65.) Erdei (Győri B. 77.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Egri (66.), Horváth Z. (90+4. – tizenegyesből)

labdarúgás,karcag,NB III
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció


 

A szombatra előrehozott találkozón tartott is a kis Lokitól Varga Attila együttese, az edző egyenesen a mezőny legjobbjának titulálta ellenfelüket. Az első félidőben kevésbé igazolta ezt a fiatal debreceni együttes, az ideiglenesen Tiszafüreden játszó Karcag pedig remekül állta a sarat. Még helyzeteik is adódtak, de a támadók egyik oldalon sem tudtak élni a lehetőségekkel.

A második játékrészben aktívabban, támadólag lépett fel a nagykunsági együttes, de a fiatal debreceni gárda is nagy erőfeszítéseket tett az első gól megszerzéséért. Ez végül a vendégeknek sikerült egy hazai szöglet nyomán, miután egyik karcagi játékos sem tudta leütközni a labdát felhozó ellenfelet. A pályaválasztó ezt követően már csak futott az eredmény után, és hiába rohamozott a folytatásban, a hosszabbításban megítélt véleményes tizenegyes végleg megpecsételte sorsukat.

Varga Attila: Kitalálhatunk mi bármit, ha minden mérkőzésen saját magunkat végezzük ki. Ilyen gólt, mint amilyen az első volt, egyszerűen nem kaphat egy NB III.-as csapat
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában