Labdarúgás

2024.03.25. 11:32

A Martfűi LSE győzelme csupán egy percen múlott

A remek kezdés, és egy hazai fiaskó után nyugodtan, mindenféle teher nélkül készült a bajnoki cím egyik várományosa elleni találkozóra Koncz Zsolt együttese.

Jegesi László

Kishitűségnek a nyomát sem lehetett felfedezni játékukon és tíz emberrel is csak az utolsó pillanatokban maradt le a győzelemről a Martfűi LSE.

Martfűi LSE, labdarúgás, nb III
Felemás tavaszi szezont fut eddig a Martfűi LSE, ezúttal a 35. perctől emberhátrányban játszva értek el döntetlent az ESMTK ellen

NB III. Dél-Keleti csoport, 21. forduló

ESMTK–Martfűi LSE 2–2 (1–1)

Budapest, ESMTK Stadion, 200 néző, vezette: Horváth Patrik (Deme R., Balogh B.)

Martfű: Gerhát – Draskóczi, Mlinárcsik, Székely, Vincze – Sindel, Pintér V. (Szedlák 90.), Balla (Vadas 90.), Desnica (Izsold 90.), Sindel (Telinger 82.) – Kriska (Kinyig 73.). Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Wirth Dániel (24., 90+2. – mindkettő tizenegyesből) ill. Pintér V. (9.), Kriska (53.)

Kiállítva: Kasik (35.)

Gyors góllal nyitott a Martfű, ami alapjaiban határozta meg a játék képét. A hazaiak birtokolták többet a labdát, szerettek volna gyorsan egyenlíteni, de nem bírtak az üres területeket jól záró vendégekkel.

Egy tizenegyesnek köszönhetően az ESMTK mégis egalizált az első félidő derekán, ráadásul Kasik Ákos kiállítása miatt át kellett szerveznie Koncz Zsoltnak a csapatát, amelyet azonban cseppet sem zavartak meg a fejlemények.

A második félidőben sem változott a kép, a fővárosi gárda támadott, de Kriska Norberték még emberhátrányban is újból megszerezték a vezetést. A hosszabbításig sikerült megőrizniük az előnyt, ekkor a második, ezúttal vitatható tizenegyesből a második helyezett pesterzsébeti csapat otthon tudott tartani egy pontot.

Koncz Zsolt: Megérdemeltük volna a három pontot, mert végig fegyelmezetten, precízen a megbeszéltek szerint futballoztunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában