NB III / Észak-Keleti csoport

2024.03.31. 13:49

Tiszafüredi bravúr a listavezető otthonában

A múlt heti győzelme után – annak ellenére, hogy több hiányzója is akadt ezúttal – nagyobb önbizalommal várta a jelenlegi listavezető elleni fellépést a Tiszafüred gárdája.

Jegesi László

Kisvárda Master Good II.Facultas-Tiszafüredi VSE 01 (01)

Kisvárda, 200 néző, vezette: Molnár Réka (Vrbovszki, Ancsin)

Tiszafüred: TAJTI Iharos, BERNÁTH, ARANYOS, KOVALECZ Mácsai, BERTÓK (Tamás Sz., 87.), BARZSÓ (Ballók B., 80.) Gránicz (Nagy Zs., 58.), Antics (Czimmer-Nyitrai, 80.), Pataki (Engel, 58.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerző: Gránicz (12.)

Kiállítva: Kozachuk ( 70.)

labdarúgás,füred
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

A további jó szereplés reménye hamar füredi gólban mutatkozott meg, Gránicz Patriknak köszönthetően már a tizenkettedik percben megszerezte a vezetést a Facultas. Dimitrije Antics révén tovább növelhették volna előnyüket, de kimaradt az újabb ziccer. A Tisza-tó parti alakulat uralta a meccset, de a játékrész hajrájában Tajti Bence-bravúrokra is szükség volt az eredmény megtartásához. Gránicz második nagy helyzete viszont arról is árulkodott, hogy a Tiszafüred játékosai a vezetés birtokában sem mondtak le a további támadásokról.

A fordulás után fokozta a tempót a hazai együttes, sorozatos akcióikra Dorcsák Zoltán edző kettőscserével reagált. A vendégek nem igazán tudták megtartani a labdát, ám kontráikból több alkalommal lezárhatták volna a meccset. A hajrá is izgalmasan alakult, de a Kisvárda II. ezúttal nem tudott ellenfele kapujába találni.

Dorcsák Zoltán: A mérkőzés összképe alapján úgy érzem megérdemelt győzelmet arattunk. Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban pedig nagyot küzdöttünk.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában