Kézilabda

2024.04.15. 14:42

Bordás Réka: Büszke vagyok a lányokra!

Női válogatottunk legyőzte Japánt a debreceni olimpiai selejtező torna utolsó fordulójában, így biztossá vált, hogy Golovin Vlagyimir együttese ott lesz a párizsi ötkarikás játékokon.

Kiss Ádám

A férfiak márciusi kvalifikációs sikere után a nők is kiharcolták részvételüket a nyári megméretésre, mindkét együttesünk egyidejű olimpiai szereplésére legutóbb húsz éve, Athénban volt példa.

BORDÁS Réka, kézilabda, válogatott, olimpia
A kenderesi Bordás Réka is tagja volt a párizsi olimpiára kvalifikáló magyar női kézilabda-válogatottnak
Forrás: MTI

 

– A japánok bonyolult támadójátékát elég nehéz volt megértenünk, ez korábban sok csapaton kifogott, de a jó védekezésünknek köszönhetően tudtunk gyors gólokat szerezni. – értékelt a Nemzeti Sportnak a kenderesi Bordás Réka, a magyar válogatott beállója. – Nem gondoltuk volna, hogy ennyire sima lesz ez a hétvége, de tudtuk a céljainkat, ezért úgy mentünk bele, hogy mindent vagy semmit. Örülök, hogy meg tudtuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek valójában. Szerencsére minden összejött ezen a meccsen, büszke vagyok a lányokra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában