Labdarúgás

2024.04.04. 09:00

A női bajnokságban öt együttes versenyez az elsőségért

A rájátszással folytatódik a hétvégén a felnőtt női keresztpályás bajnokság. Az őszi alapszakasz küzdelmeit két csoportban vívták meg a női bajnokságban a hölgyek, ahonnan a legjobb öt csapat került a felsőházba, a mezőny második fele pedig az alsóházban folytatja a bajnokságot.

Kiss Ádám

A női bajnokság első csoportjából a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Szirmabesenyő emelkedett ki, amely veretlenül, nyolc meccsen mindössze két gól kapva, hatpontos előnnyel nyerte meg ötösét. A második csoportban pedig a Tószeg és a Tiszaföldvár sem talált legyőzőre, így ez a hármas a Fegyvernekkel és a Tiszafüreddel kiegészülve küzdenek meg négy fordulón keresztül a bajnoki címért.

Női bajnokság, labdarúgás
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

 

A felsőház meccseit az első fordulóban Tószegen rendezik szombaton, míg az alsóháziak a karcagi műfüves pályán csapnak össze vasárnap.

A női bajnokság felsőházának párosításai:

szombat:

Tószeg–Tiszafüred, 10.00, Szirmabesenyő–Fegyvernek, 11.00, Tiszafüred–Tiszaföldvár, 12.00, Fegyvernek–Tószeg, 13.00, Tiszaföldvár–Szirmabesenyő, 14.00.

Az alsóház párosításai:

vasárnap:

Karcag–Abádszalók, 10.00, Kisújszállás–Jászfényszaru, 11.00, Abádszalók–Aranyszarvas SE, 12.00, Jászfényszaru–Karcag, 13.00, Aranyszarvas SE–Kisújszállás, 14.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában