Labdarúgás

2023.10.10. 14:30

Élre állt a címvédő Tószeg a női bajnokságban

Az I. csoportban az első, a II. csoportban a második forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Elkezdődött a vármegyei női keresztpályás bajnokság I. csoportja is a hétvégén. A fordulót ezúttal Abádszalókon rendezték, ahol a Szirmabesenyő és a Tiszafüred is két győzelemmel rajtolt, míg a Karcag és a Kisújszállás pont nélkül zárt. A tabella élére jobb gólkülönbségének köszönhetően a borsodi együttes állt, miután 13 gólt szerzett és egyet sem kapott.

Az I. csoport eredményei: Szirmabesenyő–Kisújszállás 8–0, Abádszalók–Karcag 1–0, Kisújszállás–Tiszafüred 0–7, Karcag–Szirmabesenyő 0–5, Tiszafüred–Abádszalók 2–0.

Az I. csoport állása: 1. Szirmabesenyő 6 pont, 2. Tiszafüred 6, 3. Abádszalók 3, 4. Karcag 0, 5. Kisújszállás 0 pont.

A II. csoportban a második kört rendezték, melynek Fegyvernek adott otthont. A címvédő Tószeg mindkét meccsét megnyerte, amivel átvette a vezetést a tabellán, mivel a Tiszaföldvár a Fegyvernek ellen döntetlent játszott, így a tószegiek pontelőnnyel állnak az élen. A Jászfényszaru az első körhöz hasonlóan ismét mindkét mérkőzését elvesztette, és pont nélkül az utolsó helyen tanyázik.

A II. csoport eredményei: Tiszaföldvár–Fegyvernek 2–2, Aranyszarvas–Tószeg 0–2, Jászfényszaru–Fegyvernek 0–1, Aranyszarvas–Tiszaföldvár 1–2, Tószeg–Jászfényszaru 5–0.

A II. csoport állása: 1. Tószeg 10 pont, 2. Tiszaföldvár 8, 3. Fegyvernek 7, 4. Aranyszarvas 3, 5. Jászfényszaru 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában