Röplabda

2024.04.23. 16:15

Női röplabda: Másfél órán át küzdöttek a rangadón - galériával

Az utolsó előtti fordulót rendezték a női NB II. felsőházi rájátszásában, amelyen vármegyénk két csapata, a Szolnoki Sportcentrum és a Jászberényi VT csapott össze.

Kiss Ádám

Ötszettes mérkőzést játszott egymással a Szolnoki Sportcentrum és a Jászberényi VT női csapata a Tiszavirág Arénában, amely végül a hazaiak 3–2-es győzelmével zárult. Ezzel Bodonyi Ákos csapata továbbra is kapaszkodik a berényiek után a harmadik helyért folytatott küzdelemben a női röplabda NB II. felsőházának rájátszásában, csupán két pont választja el egymástól az együtteseket.

női röplabda, Szolnoki Sportcentrum, Jászberényi VT
Küzdelmes mérkőzésen győzte le a Szolnoki Sportcentrum csapata a Jászberényi VT-t a női NB II. felsőházának rájátszásában
Fotó: Mészáros János

Az első két játékrész egyaránt 25–17-es eredményt hozott, előbb a Jászberény, utóbb pedig a Szolnok zárta több ponttal a szettet. A folytatásban még ennél is közelebb voltak egymáshoz a felek, egy 25–21-es JVT és egy 25–19-es SPC részsiker egaláizálta az összesítést. A mindent eldöntő, ötödik szettben a Sporcentrum hölgyei bírták jobban a több, mint kilencven percig tartó összecsapást, és 15–12-es sikerükkel végül megnyerték a mérkőzést.

A rájátszás utolsó fordulóját szombaton rendezik, amelyen a Jászberény 17 órakor fogadja hazai pályán a kecskeméti HÉP-KRC csaptát, a Szolnoki Sportcentrum pedig Tatabányára látogat a 18 órakor kezdődő mérkőzésre.

A felsőház állása: 1. HÉP-KRC 23 pont, 2. TRSE 21, 3. Jászberényi VT 15, 4. Szolnoki Sportcentrum 13, 5. KRE SC 6, 6. Haladás VSE 3 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában