Labdarúgás

2024.04.03. 13:30

Vármegyei Kupa: A tavalyi bronzérmessel találkozik a címvédő

Már csak nyolc csapat van versenyben a trófeáért. A Vármegyei Kupa negyeddöntőit április végén rendezik majd, a forduló legizgalmasabb mérkőzésének a Mezőtúr–Szajol találkozó ígérkezik, de a Kisújszállás–Tiszaföldvár párharc is hozhat érdekességeket, hiszen a tavalyi kiírás bronzérmese a címvédőt fogadja.

Kovács Levente

Elkészült a Vármegyei Kupa negyeddöntőjének sorsolása.

Close-up,Of,A,Leg,In,A,Boot,Kicking,Football,Ball.
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A harmadik fordulóban a hét párharc győztese automatikusan kvalifikálta a negyeddöntőbe, és ugyan a Kisújszállás tizenegyesekkel alulmaradt a Tószeggel szemben, azonban legjobb kiesőként továbbjutott, így a kisújiakkal vált teljessé a negyeddöntő mezőnye.

Újfalvi Erik csapatára ezúttal sem vár könnyű feladat, mivel a bajnokság éllovasát, a Tiszaföldvárt kell legyőzni ahhoz, hogy az elődöntőbe kerüljön, így a tavalyi bronzérmes Kisújszállás, a címvédő TiSE együttesével találkozik.

Az előző kiírásban ezüstérmes Jászfényszaru Rákóczifalvára utazik, a bajnokságban harmadik helyen álló Mezőtúr a Szajolt fogadja, a Tószeg pedig a Törökszentmiklóst látja vendégül.

A negyeddöntők párharcait április 24-én, szerdán rendezik, az elődöntőkre pedig május 8-án kerül sor. A tavalyi kiíráshoz eltérően idén nem rendeznek bronzmérkőzést, mivel az első négy helyezett automatikusan kvalifikál a Magyar Kupa főtáblájára. 

A negyeddöntők párosításai: Április 24.: Rákóczifalva–Jászfényszaru, Mezőtúr–Szajol, Kisújszállás–Tiszaföldvár, Tószeg–Törökszentmiklós, 17.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában