Labdarúgás

2024.05.26. 20:45

Kiharcolta a bennmaradást a Tiszafüredi VSE!

Dorcsák Zoltán együttese tudta, ha pontot szerez, akkor elkerüli a kiesést. A DVSC második csapatának otthonában azonban volt nem volt könnyű dolga a Tisza-tó-partiaknak, de zsinórban negyedik győzelmét is begyűjtötte a Facultas-Tiszafüredi VSE, így benn maradt az NB III.-ban.

Kovács Levente

Annak tudatában lépett pályára a Tiszafüredi VSE az utolsó fordulójában, ha pontot szerez, akkor biztosan elkerüli a kiesést.

Újabb győzelmével elkerülte a kiesést a Tiszafüredi VSE
Fotó: MW-archív

DVSC II.–Facultas-Tiszafüredi VSE 1–2 (1–1)

Debrecen, Oláh Gábor utcai Stadion, vezette: Szántó Simon Péter (László I., Zahorecz R.)

Tiszafüred: Lisztes – Bernáth, Barzsó (Ujvári, 90+2.), Bertók (Szövetes, 90+2.), Gránicz (Nagy Zs., 81.), Kovalecz, Mácsai, Aranyos, Kalmár F., Pataki V. (Antics, 87.), Engel. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Doktor (3. – tizenegyesből), ill. Kalmár F. (9.), Pataki (85.).

Jól kezdte a meccset a Tiszafüred, még annak ellenére is, hogy a kis Loki már a harmadik percben tizenegyeshez jutott, amelyet értékesített is, 1–0. A bekapott gól nem törte meg a lendületet, és Kalmár Ferenc révén gyorsan egyenlített is Dorcsák Zoltán csapata. Ezt követően kissé leült a játék, a félidőig nem is született újabb találat.

A második felvonásban is javarészt a mezőnyben folyt a játék, jól védekezett a Tisza-tó-parti gárda, így nem tudtak érvényesülni a debreceniek. A hajrában pedig egy szögletet követően Pataki Viktor juttatta a hálóba a labdát, amivel zsinórban negyedik meccsét is megnyerte a Füred, 1–2. Emellett pedig ez volt a tizedik olyan mérkőzés, amelyen nem találtak legyőzőre a sárga-kékek, akik a győzelem által bebiztosították tagságukat a következő szezonban is az NB III.-ban

Dorcsák Zoltán: – Gratulálok a csapatnak az egész féléves teljesítményhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában