Ingatlanajánló

2022.07.23. 19:55

Új építésű lakás Szolnokon, kockázat nélkül? 81 millió forintért úgy fest, igen!

Kertes házzal felérő, új építésű lakást kínálnak eladásra Szolnokon. Az épület már áll, sőt, már részben lakott is. Így kockázat nélkülinek mondható az ingatlan megvásárlása. Lássuk, hogyan fest egy vadonatúj otthon a megyében!

Szoljon.hu

“Nem szeretne várni 2-3 évet az új építésű lakásra? Akkor most itt a remek lehetőség! Ne hagyja ki!  Nincs kivitelezési kockázat, a használatbavételi engedély jogerős/végleges, a társasház-alapító okirat is megvan. Az épület részben már lakott, így kisebb befejező munkálatok, és a lakók egyedi igényei szerinti munkálatok zajlanak.

Szolnok csöndes utcájában, közel a belvároshoz, első emeleti, 4 szobás, 95 négyzetméteres, lakás 20 négyzetméteres terasszal, és 5 négyzetméteres loggiával, belső zárt füvesített udvarral ELADÓ! Ez a lakás egészen egyedülálló Szolnokon, gyakorlatilag egy kertes háznak megfelelő élettér, annak hátrányai nélkül. A 20 m2-es teraszon bőven kialakítható egy grill terasz, a kültéri konyha kiállások is megvannak, akár szauna, jakuzzi is kiépíthető. A nagyméretű teraszablak alumínium emelő-toló egyedi nyílászáró, 3 rétegű üvegezés, előírásokat meghaladó hőszigetelés, UV-védelem stb. A nappali padló síkjában záródik, süllyesztett a küszöb. [...] Energiatakarékos technológiával felszerelt, modern otthon. Itt minden a funkció, elegancia és kényelem hármasságát szolgálja. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!