Ingatlanajánló

2022.10.30. 06:55

Ebből még bármi lehet: eladó egy ígéretes házikó Kőtelken!

A 22 millió forintért kínált ingatlan tíz éve esett át felújításon, a képek alapján pedig teljesen rendben van. A melléképületek némi tatarozásra szorulnak, de semmi olyan munkára nincs szükség, amit akár mi magunk ne tudnánk elvégezni. Jöjjön egy izgalmas lehetőségeket magában rejtő ház Kőtelken!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Eladó családi ház egy csendes Tisza-parti településen, Kőtelken! A 100 négyzetméteres tégla építésű családi házat 2012-ben újították fel. Ekkor a padló, a villany- és vízvezetékek egyaránt cserélve lettek, mindemellett a konyha és a fürdőszoba felújítása is megtörtént. Az ingatlan klímáját tekintve hűvös házról beszélhetünk, fűtését tekintve gáz cirkós a fűtés. Az ingatlanban 3 szoba, 1 fürdőszoba + WC, 1 konyha + étkező, 1 kamra és 1 kazánház található.

A telek 1772 négyzetméter, mely összközműves. A telek különlegessége, hogy a talaj felszínétől nem olyan mélyen melegvíz lelhető fel, mely által sok lehetőség rejlik az ingatlanban. A telken a ház mellett található egy melléképület és egy garázs is. A garázs méreteit tekintve 30 négyzetméter. Ezek az épületek felújításra szorulnak.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!