Ingatlanajánló

2023.03.19. 15:25

Szászbereki mustra: hogyan áll a modern, 2 x 2 lakásos társasház?

A szászbereki ajánlatot lehet, hogy van aki már ismeri. A modern, 2 x 2 lakásos társasházi otthon izgalmas színfolt a megyei ingatlan kínálatban. Lássuk, hogyan áll az építkezés és azt is, hogy milyen lesz az 57,6 milliós, kész mű?

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Modern kivitelezésű 2 x 2 lakásos társasházi lakások. Az eladásra kínált lakások 86,36 nm lakóterületűek + 50,24 nm autóbeálló + 17,52 nm-es déli fekvésű terasz.

Elosztását tekintve előtér, nappali, konyha-étkező, 3 szoba, 2 db fürdőszoba + wc, közlekedő, terasz. Phorotherm 30 HS falazat, Austrotherm 15 cm hőszigeteléssel. Fűtése kombi gázkazánnal lesz megoldva, lesz felszerelve szintenként 1-1db hűtő/fűtő klíma. A burkolatokat a leendő tulajdonosok választják ki katalógusból.Minden lakás saját bejárattal és saját kerttel rendelkezik, így senkinek nem kell a másik területén át közlekedni!A lakások átadása: 2023. augusztusA lakás modern megoldásokkal, igényes anyagokból épül Szászberek lakóparki részén. [...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan jellemzői:

– 86,36 m2 lakótér, 50,24 nm autóbeálló, 17,52 nm-es déli fekvésű terasz.

– Nappali +3 szoba.

– Tégla építésű.

– 15 cm-es hőszigetelés. 

– Belmagasság 2,8 méter.

– Összközműves.

– Fűtése kondenzációs lesz gázkazánnal megoldva.

– Hőszigetelt, műanyag nyílászárók, fehér színben.

– Parkolni az udvarban saját saját fedett beállón lehetséges 2 autó számára.

– 2 db hűtő/fűtő klíma klíma. 

– Plusz információk kizárólag egyeztetett időpontban.

Az lakások ára: 53.900.000.- Ft + ÁFA. Befizetés mértéke: a hirdetési ár 50 %-aA kétlakásos TÁRSASHÁZ Szászberken épül, 1000 fős település Szolnoktól 17 km-re. 

Közúton a 32-es főútról érhető el, annak keleti oldalán fekszik. A 4-es számú főút kb. 8 perc alatt elérhető. A település közössége kiváló, nemrég sportcsarnok valamint műfüves futballpálya került átadásra. [...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!