Ingatlanajánló

2023.10.28. 19:55

Hangulatos tanyát vásárolhat most Tiszakürtön, autentikus berendezés és borház is jár hozzá!

Tiszakürt-Bogarason kínálják eladásra ezt a két helyrajzi számon fekvő ingatlant. A 2 szobás vályogház jó állapotú, és gyönyörű autentikus berendezés is jár hozzá. Akár hétvégi nyaralónak, befektetésnek is tökéletes, mindehhez a 25 négyzetméteres borház pedig a hab a tortán.

Szoljon.hu

“Eladásra kínálunk az Észak-Alföldön, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Cserkeszőlőtől 10 percre Tiszakürt-Bogarason egy hangulatos tanyát. Két helyrajzi számon fekszik, az egyik szőlőként nyilvántartott 2775 négyzetméter, a másik kivett tanya 761 négyzetméter, a szőlő 2116 négyzetméteres. A komfortos, fürdőszobás, 2 szobás vályogház jó állapotban van. Betonozott helyiségek, szobákban új hajópadló, autentikus berendezéssel. Kiválóan alkalmas falusi turizmusnak vagy hétvégi nyaralónak is, de akár a nyüzsgő élet elől elbújva, ide költözve maga a csend és a nyugalom. 

 

Aszfaltozott út 67 méternyi földútról közelíthető meg. Fúrt kútról szivattyúval van víz a házban, villanybojler adja a meleg vizet, a szobák kályhákkal fűthetőek. Eredeti fa nyílászárói vannak. Ehhez tartozik még egy 25 négyzetméteres borház is! A tanya rész teljesen kerítéssel körbekerített. Falusi CSOK-ra alkalmas! Térképmásolata rendben van, tehermentes ingatlan.[...]”

 

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!