Ingatlanajánló

2023.12.30. 19:56

Igazi luxuslakást keres? Kisújszállás Rózsadombján megtalálhatja!

Az ingatlanfejlesztő tulajdonos által megálmodott és kivitelezett, prémium kategóriájú ház minden igényt kielégít. A ház tele van egyedi tervezésű és kivitelezésű bútorokkal, mint az egyedileg megálmodott magasfényű konyhabútor, a felső kategóriás beépített konyhai gépekkel, vagy az egyedileg tervezett üveg étkezőasztal, illetve a hozzátartozó tizenhat darab króm-bőr székkel. Az épületet a tulajdonos úgy tervezte, hogy a későbbiekben akár panzió, hotel vagy idősek otthona is kialakítható legyen belőle, így befektetési célra is tökéletesen megfelel.

Szoljon.hu

“Kisújszállás Rózsadombján, nyugodt, családias környezetben, ingatlanfejlesztőtől eladó egy saját részre tervezett, kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkező, prémium kategóriájú családi ház. A minden igényt kielégítő családi otthont a tulajdonos megálmodta, majd 2018-ban megvalósította. Az ingatlan 1040 négyzetméteres, összközműves sarki telken helyezkedik el, nettó 489 négyzetméteren, két szintre elosztva.

A ház alapterületében lenti részen amerikai konyha - nappali - étkező, játszószoba, kamra, fürdő, wc, háztartási helyiség, vendégszoba, iroda és egy fitnesz részleg található, a 89 négyzetméteres nappaliból nyíló fedett terasszal. A ház tele van egyedi tervezésű és kivitelezésű bútorzattal, ilyen például az egyedileg megálmodott magas fényű konyhabútor, felső kategóriás beépített konyhai gépekkel, az egyedileg tervezett üveg étkezőasztal hozzá 16 darab króm-bőr székkel. A lépcső feljáróhoz a faanyag Olaszországból érkezett, kézi asztalosmunka, törhetetlen edzett üveggel.

 

A felső szinten található 2 tágas gyerekszoba közös erkéllyel, fürdő-wc külön helyiségben, gardrób, hall, a szülői háló és az ahhoz tartozó 36 négyzetméteres terasz. A ház fűtését és nyáron a kellemes hűvösebb hőmérsékletet - lent is és a felső szinten is - két ipari teljesítményű hűtő-fűtő klíma biztosítja. Ezen kívül elektromos/gázkazánról üzemeltetett padlófűtés ad még meleget a ház egyes helyiségeiben. Az udvaron található még fedett nyári konyha, nyársaló. Az ingatlanhoz udvari kocsibeálló tartozik. 

Kisújszállás Budapesttől 160 kilométerre helyezkedik el, az M4-es autópálya mentén, könnyen megközelíthető település. Többek között híres termálvizéről, itt található a közkedvelt Kumánia Gyógyszálloda. Ezen kívül a közelben - maximum 40 kilométeres körzetben - több híres termálvizes strand is található pl. Hajdúszoboszlón, Berekfürdőn, valamint hazánk első és legnagyobb nemzeti parkja, a Hortobágyi Nemzeti Park, ezek mind potenciális ügyfelek lehetnek, ha befektetés céllal vásárolják meg az ingatlant.

 

A tulajdonosok külföldre költözés miatt válnak meg szeretett otthonuktól. A fizetés tekintetében nagyon rugalmasak és nyitottak különböző finanszírozási módokra is, akár kamatmentes részletfizetés, minőségi használt autó beszámítás, vagy kis értékű ingatlan is szóba jöhet, bármi amiben fantáziát látnak. Az ingatlant a tulajdonos úgy tervezte, hogy a későbbiekben akár panzió, hotel vagy idősek otthona is kialakítható legyen belőle, (ehhez a tulajdonosnak előzetes tervek állnak a rendelkezésére) így befektetési céllal is ajánlom az ingatlant, nem csak egy szerető család otthona lehet. További információért forduljon hozzám bizalommal!.[...]”

 

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!