Kék hírek

2008.03.10. 12:48

A villanyoszlop fogta meg, életveszélyesen megsérült a 18 éves sofőr

Jászberény, Jászkisér és Jászapáti. Mind a három településen történt egy-egy súlyos sérüléssel járó baleset a hét végén.

SZOLJON

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Szombaton délelőtt Jászberény belterületén az Ady E. úti kereszteződésben történt közúti közlekedési baleset. Az 53 éves férfi Lada típusú gépkocsijával balra kívánt kanyarodni, de nem adta meg az elsőbbséget a szembejövőnek, így összeütközött egy VW-nel. A baleset következtében az okozó súlyos sérülést szenvedett.

Szombaton kora délután egy 18 éves jászkiséri férfi Skoda Fabia típusú személygépkocsijával haladt a Jászkisért Péllyel összekötő számozatlan úton. Járművének sebességét helytelenül választotta meg, ennek következtében egy jobbra ívelő kanyar után az úttesten megcsúszott, és a menetirány szerinti bal oldalon egy villanyoszlopnak ütközött, melyet kidöntött, és az árokba zuhant. Az eset következtében a sofőr életveszélyes, utasa 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szombat délután Jászapáti belterületén történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Egy 44 éves férfi Ford Transit kisteherautójával az egyenrangú útkereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget a tőle jobbról érkező Fiat személygépkocsinak, és a kereszteződésben összeütköztek. Az eset következtében a tehergépkocsi utasa súlyosan megsérült. 

Ezek is érdekelhetik