kék hírek

2020.02.18. 17:30

Az eltűnt miklósi asszony utastársait keresi a rendőrség

A törökszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Police.hu

Forrás: Beküldött fotó

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Patóné Urbán Mária eltűnése ügyében. Az 58 éves törökszentmiklósi nő 2020. január 31-én 9 óra 15 perc és február 1-jén 8 óra 50 perc között lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Fotó: Beküldött fotó

A nyomozók a körözési eljárás során megállapították, hogy Patóné Urbán Mária Szolnokra utazott testvéréhez, azonban hozzá nem érkezett meg — írja közleményében a megyei rendőr-főkapitányság. Az elvégzett adatgyűjtések alapján a hölgy vélhetően – több utassal együtt – a Szolnok, tiszaligeti buszmegállóban szállt le a buszról 2020. január 31-én 17 óra 20 perc körül.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság várja azon személyek jelentkezését, aki az eltűnt asszonnyal együtt szálltak le az autóbuszról vagy bármilyen információval rendelkeznek az eltűnt tartózkodási helyéről. Jelentkezzenek a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívják a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában