Testi sértés

2020.03.16. 14:00

Garázdálkodtak és verekedtek a Jászságban és Karcagon

Egy jánoshidai házban családi összejövetelt tartottak 2020. március 14-én, amikor 20 óra 30 perc körül két férfi között szóváltás alakult ki, és az egyik a másikat arcon ütötte.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Az ütés következtében a sértettnek – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett. A rendőrök előállították a bántalmazó 44 éves férfit a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A Jászberényi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Ugyancsak a jászsági rendőrök intézkedtek egy Jászapáti belterületén 2020. március 14-én 17 óra 20 perc körül történt garázdaságban. Három jászapáti férfi botokkal bántalmazott az utcán két fiatalt, akik – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A rendőrök előállították a jogsértőket a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol a garázda férfiakat gyanúsítottként kihallgatták. A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Fotó: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság járőrei intézkedtek egy helyi szórakozóhelynél 2020. március 14-én 20 óra 15 perc körül. Két férfi keveredett szóváltásba, mely során az egyik férfi a másikat olyan erővel ütötte állon, hogy az elveszítette az eszméletét. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra a 33 éves garázda férfit, és gyanúsítottként kihallgatták. A Karcagi Rendőrkapitányság garázdaság és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában