cegléd

2019.01.15. 15:26

Gyanútlan időseket fosztott ki a szlovák páros, letartóztatták őket

Letartóztatták azt a negyvenhét éves szlovák férfit és nőt, akiket a ceglédi rendőrök idős sértettek sérelmére elkövetett több rendbeli lopással, kifosztással, okirattal és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaéléssel gyanúsítanak – értesítette hírportálunkat András Tamás.

Czakó Nóra

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak tavaly decemberben Salgótarjánban kétszer, január első napjaiban pedig Cegléden ugyancsak kétszer mentek be nagyáruházakba, ahol jellemzően időskorú hölgy vásárlókat kerestek.

Miután kiszemelték a sértetteket, követni kezdték őket, majd figyelmüket elterelve, ellopták a bevásárlókosarakban elhelyezett táskáikból a pénztárcáikat.

A ceglédi nyomozók salgótarjáni munkatársaikkal együttműködve azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőit, akiket még január 8-án fogtak el, majd vettek őrizetbe. A Ceglédi Járásbíróság pedig múlt pénteken elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását, ellenük a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja – tette hozzá a sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában