KERESÉS

2019.06.14. 13:50

Két tiszazugi fiatalkorú lányt is keresnek eltűnés miatt

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eltűnés miatt keres egy 17 éves tiszakürti és egy 16 éves tiszaföldvári lányt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Police.hu

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Sebők Rebeka Anikó tiszakürti lakost. A 17 éves lány 2018. december 9-én lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

A fiatalkorú lány körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, a haja színe fekete, szeme színe barna.

Fotó: police.hu

Eltűnésekor viselt ruházata nem releváns.

Polák Ibolya Mária tiszaföldvári lakost szintén a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság keresi eltűnés miatt. A 16 éves lány 2019. január 23-án a lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

A fiatalkorú lány körülbelül 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, a haja színe barna, egyenes szálú, szeme színe barna.

Forrás: police.hu

Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti képeken látható Sebők Rebeka Anikót és/vagy Polák Ibolya Máriát felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában