SZAJOL/Frissítve

2019.08.18. 15:11

Megbokrosodott lovak hajtottak a nézők közé

Hatan megsérültek Szajolban a fogathajtó versenyen, amikor az egyik szekérbe fogott lovak megbokrosodtak, és a közönség közé hajtottak.

Police.hu

A szajoli sportpályán megrendezett fogathajtó versenyen 2019. augusztus 18-án 10 óra előtt baleset történt — tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Az egyik fogat elé befogott lovak – eddig ismeretlen okból – megbokrosodtak, és a közönség közé hajtottak, ahol két nézőt elsodortak. A balesetben a fogathajtó és segédje is megsérült. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre érkező négy mentőegység hat sérültet – három gyermeket és három felnőttet – látott el. A sérültek többnyire zúzódásos sérüléseket szenvedtek, egy gyermeknél agyrázkódás, egy felnőttnél végtagtörés lehetősége vetődött fel, de mindegyikük stabil állapotban került kórházba.

A Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában