VÍZIRENDŐRÖK SIETTEK A SEGÍTSÉGÉRE

2018.08.05. 08:15

Rosszul lett egy férfi a Tiszában

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai egy, a Tiszában rosszul lett férfi életmentésében segítettek.

Rosszul lett egy férfi a vízben

Forrás: Shutterstock

Szabó Attila címzetes rendőr zászlós és Kovács Lajos rendőr főtörzsőrmester – a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai -, Csóka Noémi Tourist Police mentőtiszt hallgatóval vízi járőrszolgálatot láttak el 2018. augusztus 4-én a Tisza folyó Tiszaderzsi szakaszán.

A 112-es segélyhívó telefonszámra érkezett bejelentés alapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese 11 óra 38 perckor egy rosszul lévő, vízbe esett férfi segítségére küldte őket.

A vízirendőrök hét perc alatt a helyszínre értek, addigra a társa már a partra húzta a magatehetetlen, összefüggéstelenül beszélő gyöngyöspatai lakost.

A rendőrök a szolgálati kisgéphajóba emelték a 60 éves férfit és a Tiszaderzsi kikötőbe siettek vele, ahol átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik megkezdték az ellátását, majd kórházba vitték a bajbajutottat.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában