Kék Hírek

2019.12.13. 17:06

Szemtanúkat keres a Szolnoki Rendőrkapitányság

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/2522/2019. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen gépkocsivezető 2019. december 12-én 16 óra 20 perckor Szolnok belterületén, a Pozsonyi úton közlekedett egy sötétszürke színű személygépkocsival, a Szántó körút irányából a Széchenyi körút irányába. A gépkocsivezető a Pozsonyi út és a Verbunkos utca kereszteződésénél balról megelőzte az előtte közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó kerékpárost, akit az előzés során elsodort, majd a helyszínről megállás nélkül elhajtott – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula krt. 5. szám) vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában