Közélet

2006.11.21. 15:45

Kilenc új tag a testületben, időközi választás

Az októberi választás Tiszaföldváron nagymértékű változásokat hozott a döntéshozó testületben. A tizenhét képviselő között kilenc tag személye változott. A város vezetői posztját továbbra is Borza Attila tölti be.

SZOLJON

Az alpolgármesteri teendőket immár Tokajiné Demecs Katalin látja el. Az új alpolgármester, társadalmi megbízatással tölti be tisztségét, a korábbi főállású alpolgármesterrel szemben.

A testület a kiadások csökkentése érdekében döntött így. Az alakuló ülésen öt bizottság jött létre. A bizottságok, szintén takarékossági szempontok miatt, a korábbi hét fővel szemben, most öttagúak.

A városban november elején sajnálatos esemény történt. Elhunyt Tárkány Mihály képviselő. A haláleset miatt, a megüresedett körzetben, a napokban időközi választást ír majd ki a helyi választási bizottság. A kiírás után négy hónap áll rendelkezésre ahhoz, hogy megtartsák a választást. Erre, előreláthatólag márciusban kerül majd sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!