Közélet

2007.03.28. 14:34

Gyerek lopott gyereknek

Berényben egy fiatal fiúnál több, értékes műszaki cikket találtak a rendőrök. A fiú elmondta, hogy ő ezeket gyermekotthonból szökött fiatalkorúaktól vette, akiknek több betörés is szárad a lelkén. A rendőrség jelentése szerint ez történt még tegnap:

SZOLJON

Tiszaföldvár:

Kedden a déli órákban ismeretlen személy besurrant egy tiszaföldvári cég egyik irodájába, ahonna egy övtáskát tulajdonított el. A táskában több mint 1M Ft volt.

Jászberény:

Több tanyára is betörtek az elmúlt hetek alatt a Neszűr tanyarészen. Műszaki cikkeket és vízszivattyút vittek el az elkövetők. A sértettek kára több mint 100.000 Ft.

Kedden 19.00 órakor Jászberény egyik utcájában a rendőrjárőr felfigyelt egy gyanús fiúra, aki kerékpárján egy nagyméretű szatyrot cipelt. Igazoltatás során kiderült, hogy a szatyorban több értékes műszaki cikk is volt. Elszámoltatás során a fiatalkorú elmondta, hogy tudomása szerint a tárgyak betörésekből származnak, amiket nem ő, hanem két gyermekkorú fiú követett el. Ő csak megvette a tárgyakat az egyébként gyermekotthonból szökött gyerekektől.

Szolnok:

Viszik a diákok egymás értékeit. Két szolnoki  iskolában is meglopták egymást a diákok. Két öltözőszekrényben hagyott mobiltelefont zsákmányoltak a tolvajok.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!