Közélet

2008.03.27. 16:12

Pénzbüntetésre ítéli az MSZP a tiszazugi képviselőt, Farkas Imrét?

Az MSZP frakció hétfőn dönt arról, hogy kizárja e Karsai Józsefet, illetve a tiszazugi képviselő, a kunszentártoni Farkas Imre kap-e pénzbüntetést az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény szavazásáról való távolmaradása miatt.

SZOLJON

Az MSZP-frakció várhatóan hétfőn dönt az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényre nemmel szavazó Karsai József, és a szavazástól távolmaradó Farkas Imre büntetéséről. A szocialista frakció etikai bizottsága hétfőn alakítja ki álláspontját arról, milyen büntetést javasol a két képviselőnek, majd ugyanaznap dönt a képviselőcsoport is.

A tiszazugi képviselő, Farkas Imre a frakció jóváhagyása nélkül nem vett részt az egészségbiztosítási törvény február 11-i zárószavazásán, míg Karsai József a frakció akarata ellenére szavazott nemmel az előterjesztésre. A szavazás előtt mind a ketten kérték, hogy a frakció támogassa döntésüket, de ehhez nem járultak hozzá a képviselők.

Honlapunk úgy tudja, hogy Farkas Imre esetében pénzbüntetés várható, Karsai Józsefnél azonban nemcsak a nem szavazatot vizsgálják, hanem a törvénnyel kapcsolatos nyilatkozatait is, mivel az sok frakciótársában visszatetszést váltott ki és szigorúbb megítélés alá esik.
 

Címkék#Farkas Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!