Közélet

2008.10.28. 15:14

Lemaradt az OrangeWays a bizottsági határozatról

Hétfőn ülésezett a szolnoki közgyűlés dr. Bozó Andrea által vezetett városfejlesztési bizottsága, amely az OrangeWays Zrt-vel szemben a Jászkun Volán Zrt. pályázatát támogatja.

SZOLJON

Mint ismeretes, e két cég közül kerül ki a nyertes, amely január elsejétől működteti a megyeszékhelyen a helyi tömegközlekedést. Az ülésen nem jelent meg a narancsos társaság képviselője, mondván, nem kaptak meghívást. A hivatal eközben állítja, október 22-én 14 órakor e-mailen megküldték a bizottsági ülésről szóló meghívót.

Kedves Ferenc, az OrangeWays társtulajdonosa ezt hallván azt furcsállja, hogy egy hétfői eseményre az ünnepek előtt szinte néhány órával kapnak értesítést, így az időben el sem juthatott az érintett cégvezetőkhöz. Kedden viszont már mindkét Zrt. vezetése megjelent a dr. Szegedi Károly által vezetett városgazdálkodási bizottság ülésén, azonban ez a plénum nem volt határozatképes, így nem derült ki, hogy ez a bizottság melyik társaságot támogatja (a tagok csütörtökön reggel újra összeülnek).

Hogy végül ki fogja 2009. január elsejétől nyolc éven keresztül működtetni a szolnoki városi buszos közlekedést, arra október 30-áig, a csütörtöki képviselő-testületi ülésig várni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!