Közélet

2008.11.24. 14:48

Ahol mindent megtudhatsz: Felsőoktatási és Továbbképzési Börze Szolnokon

November 27-e, csütörtök a továbbtanulás napja lesz Szolnokon. Ekkor rendezik meg a VIII. Felsőoktatási és Továbbképzési Börzét a műszaki szakközépiskola Pálfy János tagintézményében.

SZOLJON

— Déltől várjuk a diákokat, akik közel negyven egyetem, főiskola, továbbképző intézmény képviselőivel találkozhatnak — mondta el Kerék Gyula, a rendezvény szervezője a hétfői sajtótájékoztatón. — A diákok egy helyen, egy időben számos intézmény lehetőségeiről tájékozódhatnak.

Megtudhatják, milyen szolgáltatásokat kínálnak az iskolák, alapos képet kapnak, de ez egy ilyen fontos döntés esetében természetesen elengedhetetlen — tette hozzá a szervező. Mindezzel Gúth Ferenc is egyetért. A helyszínt biztosító iskola igazgatója szerint az élet egyik legfontosabb döntése, hogy ki hol, melyik egyetemen, főiskolán tanul tovább. — Ehhez sok segítség kell, amit a börzén megkapnak a fiatalok — emelte ki Gúth Ferenc.

A börze után felsősoktatási fórumra várják az érdeklődőket. Este hattól a Szolnoki Főiskola főépületében mindent megkérdezhetnek és megtudhatnak a középiskolások. Hogy kell kitölteni a felvételi lapot? Hogyan kell felvételizni? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapnak a diákok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!