Közélet

2017.06.15. 11:40

Okostantermek az élményekkel teli tanulásért

Két új Samsung­ SMART School okostantermet adtak át szerdán a IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az első hazai Samsung SMART School ugyancsak Jászfényszarun nyílt meg 2013-ban.

B. Cs.

A pedagógusok elsajátították az okoseszközök tanórai használatának módszerét, az élményszerű oktatás digitális eszköztárának hatékony alkalmazását, így az immár önkormányzat által működtetett, Rimóczy-kastély tantermei mellett most a fényszarui iskola két épületében is egy-egy újabb okostantermet adtak át a koreai világcég támogatásával.

Az átadó ünnepség résztvevőit Lovászné Török Magdolna, az iskola igazgatója köszöntötte, megköszönve a cég, és az önkormányzata támogatását. Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru polgármestere és dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyarország elnöki tanácsadója is üdvözölte az új termek felszerelését.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] A fiatalok örömmel vették birtokba az új eszközöket Fotó: B. Cs.
[/caption]

Hangsúlyozták, hogy a tantermek létrehozása kizárólag csak egy újabb lehetőség ahhoz, hogy még hatékonyabbá és élményszerűbbé váljon az ismeretszerzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!