Szolnok

2017.09.22. 17:00

Családi nap lesz két városrészben is

Több családi napot is rendeznek a megyeszékhely egyes városrészeiben.

Ismét megrendezik a Tallinn-Alcsi családi napot

Fotó: Csabai István

A Tallinn-Alcsi családi napra szeptember 23-án várják a résztvevőket a sport- és szabadidőparkban, a Puskás Tivadar út végén.

A reggel kilenckor kezdődő eseményen főzőversenyt, kispályás labdarúgó-bajnokságot és kosárlabdadobó versenyt is rendeznek, de fellép az Abonyi Fúvószenekar, kutyaiskola-bemutató, sport rúdtánc, a Csicsergő Óvoda óvodásainak műsora, sőt látható lesz Ricsi bohóc gyermekműsora is.

Ezek mellett hallhatóak lesznek a hatvanas, hetvenes évek slágerei, fellépp Sülyi Károly nótaénekes, műsort ad Dósa Mátyás és Harna Péter, de énekelni fog Hevesi Tamás és a MusicuM együttes koncertjét is meghallgathatják a jelenlévők. A rendezvényre a katasztrófavédelem és a honvédség technikai bemutatóval, a rendőrség KRESZ-totóval készül.

A rendezvényre Szalay Ferenc polgármester, valamint dr. Tóta Áron önkormányzati képviselő várja az érdeklődőket.

Ismét megrendezik a Tallinn-Alcsi családi napot
Fotós: Csabai István

A Kertvárosi Közösségi Házban szeptember 23-án délután két órakokor kezdődnek a programok. A Fényvirág zenekar koncertje, hangszersimogató, népi játékok, arcfestés, valamint kézműves és helyi termékek vására is várja a látogatókat.

Este hattól az Aranycsillag Társastánc Klub tart tánctanítást és táncházat. Az esemény fővédnöke a körzet önkormányzati képviselője, Rezák László lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!