KARCAG

2017.12.07. 10:30

Hetvenöten végeznek a Varróban, útravalót adtak nekik a szalagavatón (galéria)

Minap este tartotta szalagavató ünnepségét a Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Szakgimnáziumának hat végzős osztálya.

A végzősök tánca

Fotó: Daróczi Erzsébet

A hetvenöt diáknak, a végzős osztályoknak Sántha László osztályfőnök adott útravalót az előttük álló feladatokhoz. A következő hónapokra még sikeres felkészülést, majd vizsgát kívánt és azt, hogy mind a hetvenöten valósítsák meg elképzeléseiket, majd arra kérte őket, ne felejtsék el, hogy szüleikre is mindenben számíthatnak.

A köszöntő után az osztályfőnökök feltűzték a szalagot, majd a közös ének után a végzősök szüleiknek átadtak egy-egy szál fehér rózsát, ezzel is megköszönve eddigi segítségüket, támogatásukat.

A szalagavatói táncokat két részletben nézhették meg a szülők, nagyszülők. A műsort a 3/12. B. osztály latin tánca nyitotta meg, majd a 2/12. A. és a 12. F osztály táncegyvelege következett, a végzős osztályok tanulóinak bécsi keringője után az Ismerős arcok: Nélküled című dalának közös eléneklésével ért véget a műsor. A táncokat betanította Vassné Szűcs Edit táncpedagógus.

D. E.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!