MARTFŰ

2019.01.08. 15:30

A sportolóit díjazta Martfű

Az elmúlt év kimagasló sportteljesítményéért hetvenöt fiatal vehetett át önkormányzati elismerő oklevelet tavaly decemberben a város hagyományos sportgáláján a művelődési központban.

Joó Zsuzsa

Az önkormányzat helyi rendelete alapján a Martfű Város Önkormányzati Elismerő Oklevele díjat két kategóriában, pénzjutalommal és tárgyjutalommal vehették át a város legeredményesebb fiatal sportolói.

Az edzők, sportvezetők, egyesületek, szakosztályok és oktatási intézmények sportdíjakra vonatkozó javaslatait az Oktatási, Művelődési, Sport, Civil és Egyházi Kapcsolatok Bizottsága gyűjti össze és terjeszti a képviselő-testület elé. Ők döntenek a díjazottakról.

A város önkormányzata évi húszmillió forintot fordít a sportélet támogatására, de cégek is segítik (bár erre a jogszabályok miatt nem mindig van lehetőségük) a sportolókat, szakosztályokat.

A versenyzők és a szülők körében is népszerű sportgála célja az, hogy a sportot erősítse, elismerve a martfűi sportolók kiváló eredményeit, egyúttal a 2018-as év legjobbjait állítva a figyelem középpontjába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában