MEZŐTÚR

2017.07.26. 16:00

Szereti a nyári fesztiválokat?

Kovács Anett Beátát, a mezőtúri idősotthon vezetőjét kérdeztük.

Silvási Zsuzsa

Kovács Anett Beáta, a mezőtúri idősotthon vezetője

Fotó: Mészáros János

– Igen, kimondottan szeretem a nyári fesztiválokat, és nagy öröm számomra, hogy Mezőtúron immáron ötödik alkalommal ­rendezik meg a napokban az East Fest-et, amely Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválja. Idén már öt napon keresztül vehetünk részt a színvonalas koncerteken, ahol valóban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő előadókat, illetve programokat.

– Az elmúlt évek tapasztalatai azt bizonyítják számomra, hogy ez a fesztivál nagyon kulturált, a rendezvényen résztvevők nagyon kedvesek, barátságosak. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a helyszínt szolgáltató környezet megóvására, így a város mindennapi életét sem befolyásolja túlzottan a több napos programsorozat.

Kovács Anett Beáta, a mezőtúri idősotthon vezetője
Fotós: Mészáros János

– Jómagam kimondottan büszke vagyok arra, hogy a mi településünkön rendezik meg ezt a fesztivált, melyet helybeliek – a mezőtúri ­Soós testvérpár – hívtak életre. Nyilvánvaló, hogy turisztikai szempontból igazán kedvező színfoltja a nyári programoknak, hiszen az ország számos pontjáról, illetve a határon túlról ideérkező több tízezer vendég is megismertheti szép városunkat.

Szilvási Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!