szokások

2018.12.25. 09:23

Kolbász, kukoricapite, keksz: a sztárok is jól belakmároznak karácsonykor

Ki ünnepel különleges pulykával és ki imádja a csokis kekszet?

Canadian singer Michael Buble guest on tv program Che Tempo Che Fa conduct by Fabio Fazio, broadcasts on public Italian television Rai 1, tv program on air every Sunday in Milan, Italy, on 4 November 2018. (Photo by Andrea Diodato/NurPhoto)

A világsztárok konyháiban természetesen ritkán készül bejgli és töltött káposzta, de azért ők is finomságokkal ünnepelnek. A Mindmegette összeszedte néhány híresség kedvenc karácsonyi ételét.

MICHAEL BUBLE

Michael Bublé saját bevallása szerint nagy szerelmese a tésztaételeknek, a bolognai tésztának nem tud ellenállni, de egy jó sült csirkével is le lehet venni a lábáról.

„Szeretek gnocchit készíteni az anyósommal, amire többnyire kolbászt pirítok. Ezt az ünnepek alatt is szívesen elkészítem.”

JENNIFER LOPEZ

Az énekesnő általában ragaszkodik a Puerto Ricó-i hagyományokhoz. Előfordult például, hogy a családjával és barátaival együtt pastelt, vagyis kukoricapitét készített, ami a dél-amerikaiak egyik hagyományos étele.

SELENA GOMEZ

Selena családjánál az ünnepek általában a főzésről és a finom ételekről szólnak. De hiába van roskadásig tömve az asztal különleges fogásokkal, az énekesnő csak a csokis-mogyoróvajas keksz után vágyakozik, aminek sosem tud ellenállni.

EVA LONGORIA

A színésznő főzni és enni is imád, 2011-ben még saját szakácskönyvét is piacra dobta. Karácsonykor általában mexikói gyökerei miatt tradicionális latin-amerikai ételeket készít, az egyik nagy kedvence például a tamale, ami egy hússal vagy sajttal töltött tésztaétel.

KIM KARDASHIAN

Kim nővére, Kourtney Kardashian állítólag nagyon finom pulykát készít, ezért abból minden évben kerül az ünnepi asztalra a paradicsomos salsa és az édesburgonya szuflé mellé.

A KIRÁLYI CSALÁD

A család egykori séfje, Darren McGrady elárulta, hogy december 25-én, a karácsonyi mise után bőséges ebéddel várja őket a személyzet. Például garnélával, homárral, pulykával és a hagyományos angol ételekkel, mint a sárgarépa, a kelbimbó, vagy a karácsonyi puding.

Borítókép: Michael Bublé /

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!