Bulvár-celeb

2023.06.11. 10:45

Minden képzeletet felülmúló Ronaldo gazdagsága

A húszautós garázs csak egy pici szelete a házának.

MW

A jelek arra utalnak, hogy a futballsztár famíliája hamarosan Ronaldo szülőhazájába, Portugáliába költözik, ahol lassan elkészül a lakóépülete. Azt már tudni, hogy a gyermekeiket a következő tanévre már a carcavelosi St. Julian’s Schoolba íratták be.

 

Cristiano Ronaldo nemcsak tárgyakra költ sokat, az alkalmazottait is megbecsüli: kifejezetten magas fizetéseket kínálva keres személyzetet új  luxusotthonába, amely egyhektáros területen található, és körülbelül 3000 négyzetméter összterületű. Aki szeretne nála dolgozni,  havi 6000 eurót (2,2 millió forint) kereshet. 

A négy alkalmazott között egy-egy komornyik és szakács helye biztos, a másik két beosztott munkakörét nem tették közzé. A szerződéskötés előtt titoktartási megállapodásokat írnak alá, hiszen CR7 családjának biztonsága mindenekelőtt való.

Az építmény, mely Ronaldo és élettársa, Georgina tulajdona, Portugáliában, Quinta da Marinhában, Cascaisban található. Eredeti költségvetése 12 millió euró (5,1 milliárd forint) volt, ami azóta 21 millióra (9 milliárd forint) duzzadt.  A magas infláció és az elszabadult építési költségek hozzájárultak ahhoz, hogy az eredetileg tervezett összeg csaknem megduplázódott – írja a Bors.

Ronaldo kedvesével, Georginával
Forrás: AFP

A luxus elképesztően nagy: a kastélyban színarany csapok és olasz márványborítás található, illetve egy Louis Vuitton falfestmény, amit kizárólag Ronaldóék számára terveztek. 

Az ingatlanban helyet kap tornaterem, teniszpálya, bel- és kültéri úszómedence, valamint egy húsz autó befogadására alkalmas garázs is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!