Bulvár-celeb

2023.09.30. 14:00

Ez a férfi tudja, mi a lottónyertes átok megszüntetésének titka

Köztudott tény, hogy a hirtelen gazdaggá vált lottónyertesek néhány éven belül mindenüket elveszítik, vagy rosszabb esetben még szegényebbekké válnak, mint amilyenek voltak a győzelem előtt.

MW

Illusztráció/Lottószelvényt ellenõriz egy eladó egy Los Angeles-i vegyesboltban 2023. augusztus 8-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Allison Dinner

Ez a veszély azonban nem fenyegeti Mike Law-ot, aki 2021 októberében hozta el a jackpot-ot hazája lottóján, és azóta is pénzügyi tudatossággal költ csak a nyereményéből. A brit Bromsgrove-ban élő férfi szívesen megosztja tapasztalatait a témában, sőt, még jó tanácsokkal is elátja sorstársait.

Mike 850 millió forintnak megfelelő összeget nyert 2021 októberében. A férfi azonban nem változtatta meg hirtelen az életmódját, hanem folytatta munkáját művészet- és fotótanárként. Idén nyáron mondott fel, de most is csak azért, hogy kalandregényeket írhasson, amiket később szeretne kiadatni. Az 52 éves férfi a The Sunnak mesélt a nyereményével kapcsolatos döntéseiről.

Számomra a lottó megnyerése nem az új autókról és a luxuscikkekről szólt, hanem a lehetőségek és az emlékek halmozásáról. Megkaptam az élettől azt a lehetőséget, hogy a munkámon belül új szintre léphessek.

A férfi elárulta azt is, hogy eddig csak nagyon keveset költöttek a nyereményből, a házuk jelzáloghitelét fizették ki, és évente néhányszor elutaznak a régóta magukban dédelgetett helyszínekre, mint például Lappföldre.

A teljes cikket a Borsonline oldalán olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!