Bulvár-celeb

2024.03.05. 10:01

Újra nyilvános helyen fotózták Katalin hercegnét

Kómában fekszik, válnak Vilmossal – ehhez hasonló pletykák keltek szárnyra, mióta Katalin hercegnét megoperálták. Hosszú hetek után újra lefotózták, talán ettől megnyugszanak a kedélyek.

A hivatalos programjaihoz csak húsvét után tér vissza a hercegné

Fotó: Anadolu via AFP

A hercegnét hétfőn látták egy olyan járműben utazni, amelyet édesanyja, Carole vezetett az egyesült királyságbeli windsori kastély közelében. Ez már csak azért is nagy dolog, mert a műtét óta megindultak a találgatások azzal kapcsolatban, mi baja lehet a hercegnének, és néhány olyan őrületes pletyka is napvilágot látott, miszerint talán válni készül, vagy talán plasztikáztatott, sőt, ennél meredekebb elképzelések is felröppentek – így most mindenki megnyugodhat, írja a Bors.

A fotón Katalin napszemüveget visel, látszólag jól van, sőt, mintha kissé mosolyogna is. 

Amit a TMZ  viszont furcsáll, az az, hogy Katalin így bukkant fel először azután, hogy mindenki azt találgatta, hol van és hogy érzi magát – különösen azért, mert a részleteket titokban tartották. Korábban a palota annyit közölt, hogy húsvétig nem tudja ellátni a feladatait, amíg lábadozik a műtét után. 

Időközben megnyugtatták az embereket, hogy sokat haladt a felépülésében,

 de a kérdés még mindig megválaszolatlan: hol volt mostanáig és miért nem állt ki a nyilvánosság elé?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!