Kemény játék

2023.07.30. 21:28

Donald Trump komoly feltételhez kötné az Ukrajnának nyújtott támogatást

A volt elnök szerint egészen addig nem szabad engedélyezni a fegyverszerállításokat, míg fény nem derül a Biden család korrupciós botrányának részleteire.

MW

Donald Trump a pennsylvaniai Erie-ben tartott kampánygyűlésen beszél 2023. július 29-én

Forrás: AFP

Fotó: Joed Viera

Donald Trump volt elnök egy nemrég tett felszólalásában azt követelte, hogy a kongresszus tartsa vissza az Ukrajnának nyújtott katonai támogatást, amíg a Biden-kormányzat nem működik együtt a kongresszusi vizsgálatokat lefolytató szervekkel Biden fiának, Hunter Biden üzleti ügyleteivel kapcsolatban. 

Trump szombaton a pennsylvaniai Erie-ben tartott nagygyűlésen felszólalva azt mondta, hogy addig nem szabad engedélyezni a további fegyverszállítmányokat, amíg az FBI, az igazságügyi minisztérium és az adóhivatal nem szolgáltat ki minden bizonyítékot, amellyel rendelkeznek a Biden családtagok esetleges visszaéléseiről.

Trump azzal gyakorolna nyomást a kezdeményezéséhez nem csatlakozó republikánusokra, hogy az előválasztáson általa támogatott jelölteket indítana velük szemben. Trump jelöltjei a múltban több republikánust is megbuktattak már, mivel Trump hívei rendszeresen nyomást gyakorolnak azokra a republikánus törvényhozókra, akik a volt elnök érdekei ellen mennek.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában