Erős üzenet

2024.01.05. 13:44

Már 1 millió 172 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációt (videó)

„A mai napig 1 millió 172 ezren küldték vissza a válaszaikat a nemzeti konzultáció keretében és ez a szám folyamatosan növekszik” – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a kormány Facebook-oldalán pénteken. Kovács Zoltán szerint ebből is látszik, hogy egy rendkívül erős üzenet fogalmazódik meg, egy olyan, amelyet Brüsszelben sem hagyhatnak majd figyelmen kívül.

MW

Illusztráció

Forrás: Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

Az államtitkár úgy fogalmazott: 

Az európai baloldal képviselői még az ünnepek alatt is folyamatosan jelét adták annak, hogy mások mellett a migráció, a háború finanszírozása és a rezsicsökkentés eltörlése kérdésében is azon dolgoznak, hogy megkerüljék a magyar emberek akaratát.

Kovács Zoltán szerint 

„Korányi Dávid újbóli színrelépése és megjegyzései is nyilvánvalóvá teszik azt, hogy a magyar és az európai baloldal is azon dolgozik, hogy Magyarország ne kaphassa meg a neki járó uniós forrásokat és a magyarok úgy táncoljanak, ahogy ők fütyülnek”.

Az államtitkár a videóban mindenkinek köszönetet mondott, aki kitöltötte a konzultációt, illetve azoknak is, akik majd ezt követően teszik ezt meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában