„Köszönjük a sok slágert”

2024.01.07. 13:18

Szijjártó: Csepregi Éva a magyar popzene történelmének meghatározó alakja

A tárcavezető az énekesnő életműkoncertjén járt.

MW

Csepregi Éva énekes, előadóművész és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Forrás: Facebook/Szijjártó Péter oldala

„Fantasztikus volt a tegnapi életműkoncert is, nem véletlenül telt meg újra a Sportaréna” – jelentkezett Csepregi Éva életműkoncertjéről Szijjártó Péter, aki a Facebook-oldalán közös fényképet is megosztott az énekesnővel.

A fiaim már azt sem tudják, mi az, hogy magnó meg kazetta. Pedig nekem még sok volt, mármint kazettából, a legtöbb persze a Neoton Famíliától. Rongyosra hallgattam a Nyár vant, a Tinidalt, az I love you-t, a Yo-yot, a Holnap hajnaligot, a Santa Mariat és a Párizsi lányt

– írta bejegyzésében a külgazdasági és külügyminiszter, aki mindig is nagy Neoton-rajongó volt, a Kispest-Honvéd posztere mellett ott volt szobája falán az ő képük is.

„Csepregi Éva a magyar popzene történelmének meghatározó alakja, tíz- és százezrek nőttek fel az ő dalait dúdolva-énekelve, szerénysége, a zene és a közönség iránti alázata a mai napig magával ragadó”

– méltatta az énekesnőt Szijjártó Péter.

Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője szombaton adott életműkoncertet a Papp László Sportarénában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában