Hirdetés

2022.05.27. 06:55

Overálok – hosszú vagy rövid?

Találd ki, hogy mi az idei év nagy durranása! Melyik az a ruhadarab, ami újfent arat? Mert annyit elárulhatunk, hogy ez a tendencia esztendők hosszú sora óta tart. Na, van elképzelésed, vagy segíthetünk neked?

Fotó: answear.hu

A kezeslábas örök divat? 

Igen, íme a megfejtés! A női overál egyszerűen lekörözhetetlen! Idén pont ugyanúgy, mint tavaly. Évek óta ez megy, képtelenség felvenni vele a versenyt. A hölgyek imádják és ezzel párhuzamosan természetesen nem vitás, hogy a férfiak is örömmel szemlélik a jelenséget. Mert hogy az, amit egy kezeslábas kínál valóban egyedi és megismételhetetlen. Azt is mondhatnánk, hogy bárki nem tudja viselni, úgy hordani, ahogy az a legelőnyösebb. De ez így van rendjén. 

Alapvetően sohasem cél a divat világában kivétel nélkül mindenkit megszólítani. Már csak azért sem, mert ez esélytelen. A fő az az, hogy az üzenet azokhoz érkezzen meg, akiknek releváns, akiknek fontos, akik képesek azonosulni vele, akiket nem nehéz felemelni arra a bizonyos, hőn áhított közös nevezőre. Ha te is ide tartozol, ha téged is elvarázsol mindaz, amit ez a stílus kínál, akkor kétségtelenül a lehető legjobb helyen jársz. Viszont ha még kicsit idegennek érzed magad ezen a terepen akkor érdemes egy aprócska próbát tenned. Mert nem sejtheted, hogy micsoda változásokat hozhat magával ez az egyetlen, miniatűrnek látszó átalakulás. 

Akár egy vadonatúj szerelemmel is gazdagodhatsz, s általa ha még várat magára, akkor esetleg az igazira is rátalálhatsz! 

Te hogy fejeznéd ki a minőséget egyetlen szóval? 

Mi úgy, hogy Birkenstock. Ez az a márka, ami nemes egyszerűséggel nem okozhat neked csalódást. Azért, mert a megbízhatóság az egyik ütőkártyája. Évtizedek óta. Márpedig, ha egy gyártó beleírja magát a divattörténelembe, akkor onnantól nincsen visszaút és főleg nincsen visszakozás. Az is biztos, hogy a gyártó nem is akar változtatni azon, ami bevált, ami milliókat szólít meg, és ami a minőséggel egyet jelent.

Érdemes újra és újra visszatérned a palettához, mert a cég nem tétlenkedik, s újabbnál újabb kollekciókkal örvendezteti meg mindazokat, akik a márka képviselte stílusra voksolnak. Ha pedig még nem tudod pontosan miről is beszélünk, akkor éppen itt az idő arra, hogy közelebbről is a mindennapjaid részévé váljon az a fajta megbízhatóság, amire mindenkor támaszkodhatsz, és ami garantáltan nem hagy cserben. 

Fotó: answear.hu

Az őszi cipőknek elérkezett a pihenőidő?

Nem feltétlenül. A női mokaszinok például határozottan jó, ha kézközelben maradnak. Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a tavasz és a nyár meglepetéseket, meteorológiai fronton bőven tartogat. Úgyhogy hiába van éppen pont nyár, a naptár szerint, ez gyakorlatilag semmit sem jelent. Simán előfordulhat, hogy egy heves lehűlés nyomán elő kell venned azokat az ellenálló cipőidet, amik bírják a strapát, ráadásul kellőképpen meg is védenek. Az teljesen rendben van, hogy amúgy nem ez az a cipőfajta, amit nyáron releváns viseletnek tekintesz. De ettől függetlenül célszerű nem elrejtened vagy a szekrény mélyére helyezned, mert a tapasztalatok szerint ténylegesen szükséged lehet rá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!