Hirdetés

2023.06.23. 12:18

Ügyintézői és asszisztensi munkák Veszprémben

A különböző irodai munkák, azon belül is az ügyintézői, illetve a szakmai asszisztensi pozíciók rendkívül keresettek a veszprémi álláskeresők körében. Ezekre az állásokra pedig akár a VeszpremAllas.hu felületén is le lehet csapni, itt ugyanis gyakran jelennek meg hasonló típusú munkalehetőségek. A következőkben ezekre hozunk példákat.

PR cikk

Forrás: VeszpremAllas.hu

Pénzügyi ügyintéző

Pénzügyi ügyintézőre a legtöbb cégnek szüksége van, így a veszprémi álláslehetőségek között is könnyen lehet találkozni ilyen pozícióval. Az állással járó feladatok skálája meglehetősen széles lehet, hisz egy pénzügyi ügyintéző többek között a gazdasági terület operatív támogatásáért, a házipénztár kezeléséért, a számlázásért, az iktatásért és pénzügyi adminisztrációért, valamint különböző kimutatások készítéséért is felelhet.

A pozíció betöltéséhez általában legalább középfokú szakirányú végzettségre, az MS Office programok felhasználói szintű ismeretére, valamint olykor középszintű nyelvtudásra van szükség. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében a precizitás, a pontosság és az analitikus gondolkodásmód is megjelenhet követelményként.

Projekt asszisztens

Projekt asszisztensként számos cégnél nyílhat lehetőség az elhelyezkedésre, legyen szó akár építőipari, mérnöki, informatikai vagy egyéb más területen tevékenykedő vállalatról. Az általuk ellátott feladatok igencsak változatosak, de alapvetően a projektmenedzser támogatása, a projekt kapcsán felmerülő szervezési és pénzügyi teendők elvégzése, valamint a különböző adminisztratív munkák köré csoportosulnak.

Az ilyen típusú asszisztensi munkák betöltéséhez általában a cég tevékenységével összhangban lévő szakirányú középfokú végzettségre, középszintű nyelvtudásra, illetve az adminisztrációban való jártasságra van szükség. Mindemellett pedig fontos lehet még az eredményorientált hozzáállás, a kiváló problémamegoldó képesség, illetve a rugalmasság és nagyfokú együttműködés is.

Logisztikai ügyintéző

A logisztikán belül megannyi lehetőség elérhető országszerte, így természetesen Veszprémben is. Ezek közül is az egyik legizgalmasabb pozíciót a logisztikai ügyintézők munkaköre jelenti, akiknek feladatköre egyebek mellett az alapanyag-beszerzés megszervezésére, a szállítmányozással kapcsolatos ügyintézésre, valamint a partnerekkel való állandó kapcsolattartásra egyaránt kiterjedhet. Nyitott veszprémi logisztikai állásokért és az alábbi oldalra látogasson el: Site.

Ezen munkakörök betöltéséhez általában releváns középfokú logisztikai végzettségre, kommunikációképes nyelvtudásra, továbbá az irodai szoftverek (pl. MS Office stb.) felhasználói szintű ismeretére van szükség. Ezenkívül a személyes tulajdonságokat tekintve kiemelt szerepet kap a kommunikációs-, a stressztűrő-, illetve a problémamegoldó képesség is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában