Hirdetés

2023.07.17. 09:46

Gyakran elérhető álláslehetőségek a gyártás, termelés területén Debrecenben

A gyártás és termelés területe az elhelyezkedési lehetőségek széles skáláját kínálja Debrecenben. Ilyen jellegű pozíciókkal egyebek mellett a DebrecenAllas.hu felületén is gyakran lehet találkozni, vagyis mindenképpen érdemes nyomon követned a portál kínálatát, ha érdekelnek a gyári munkák. A következőkben bemutatunk néhányat a gyakran visszatérő álláslehetőségekből.

PR cikk

Forrás: DebrecenAllas.hu

Csomagoló

A csomagológép-kezelői állások megjelenésére már több példa is akadt a DebrecenAllas.hu kínálatában. Csomagoló, gyártó, gépkezelő állások között itt kereshet Debrecenben. Ebben a pozícióban az alapvető tevékenységet olyan feladatok jelentik, mint például a csomagolóanyag előkészítése, a csomagológép és gyártóberendezések szakszerű üzemeltetése, a munkaterület rendben tartása és a gépek tisztítása, valamint a higiéniai-, munka-, és tűzvédelmi szabályok betartása.

A pozíció betöltésének gyakran feltétele a középfokú végzettség megléte, azonban bizonyos esetekben akár a csupán alapfokú képesítéssel rendelkezők is eséllyel próbálkozhatnak. Fontos és elengedhetetlen feltétel ugyanakkor a pontosság, a megbízhatóság, az önállóság és a jellemzően több műszakos munkavégzésből adódóan a rugalmasság és alkalmazkodóképesség.

Minőségellenőr

A minőségellenőr munkák szintén egy tipikusnak mondható lehetőségnek számítanak a gyártás, termelés területén belül. Ebben a pozícióban a fő feladatot a gyártásközi alapanyagok, félkész- és késztermékek minőségének vizsgálata, illetve az esetleges hibás darabok kiszűrése jelenti. Ezen tevékenységeket különböző mérőeszközök segítségével végzik, eredményeiket dokumentálják, majd visszacsatolást adnak a termelés részére, illetve javaslatokat tesznek az egyes munkafolyamatok kivitelezését illetően.

A pozíció betöltéséhez általában legalább középfokú végzettségre és kitűnő műszaki érzékre van szükség. A tapasztalat tekintetében változóak az elvárások: egyes munkáltatók megkövetelik az 1-2 éves gyári környezetben szerzett tapasztalatot, míg máshol pályakezdőket is szívesen alkalmaznak. Elengedhetetlen elvárásnak számít ugyanakkor a felhasználói szintű számítógépes ismeret, a nagyfokú precizitás és pontosság, valamint a munka jellegéből adódóan a monotonitástűrés.

Karbantartó

Végezetül pedig a karbantartói pozícióról sem feledkezhetünk meg, amely lehetőség szintén könnyen előfordulhat a DebrecenAllas.hu kínálatában. A pozíció feladatkörét többek között olyan tevékenységek teszik ki, mint például a gyárban használt elektronikai és mechanikus gépek telepítése, beállítása és javítása, a megelőző karbantartási feladatok elvégzése, a felmerülő műszaki problémák okainak felderítése, valamint az elvégzett munkák dokumentálása.

Ezen pozíciók kapcsán elengedhetetlen feltételnek számít a műszaki jellegű középfokú végzettség (pl. gépésztechnikus, műszerész stb.), illetve olykor a felhasználói szintű számítógépes ismeretek (pl. MS Excel). Emellett pedig a munkavégzés tekintetében a rugalmasság, a megbízhatóság és az önállóság számít kiemelt szempontnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában