Hirdetés

2023.07.05. 10:33

Gyakran elérhető fizikai, segéd és betanított munkák Békéscsabán

A betanított munkák egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen megugorható munkába állási feltételeket támaszt a pályázók felé, ezáltal gyors elhelyezkedési lehetőséget biztosítva a számukra. Az ilyen jellegű állások természetesen Békéscsabán is elérhetőek, a BekescsabaAllas.hu felületén például meglehetősen gyakori a megjelenésük.

PR cikk

Forrás: BekescsabaAllas.hu

A következőkben ezen pozíciókra hozunk néhány példát. A linken találja az elérhető békéscsabai betanított állások listáját.

Betanított gépkezelő operátor

A betanított gépkezelő operátor egy gyakran visszatérő álláslehetőség Békéscsabán, megjelenésére a BekescsabaAllas.hu kínálatában is volt példa. A pozícióval járó feladatok általában meglehetősen egyértelműek: az adott gép (pl. csomagoló, méretező gépek stb.) rendeltetésszerű üzemeltetése.

Betanított munkáról lévén szó, ezen pozíciók betöltéséhez szakirányú végzettségre általában nincs szükség, valamint a szakmai tapasztalat sem megkövetelt. Fontos ugyanakkor a precizitás és a pontosság, a monotonitástűrés, valamint a jellemzően több műszakos munkavégzésből adódóan a kiváló alkalmazkodóképesség.

Takarító

A takarítói munkák kapcsán az elhelyezkedési lehetőségek igencsak széles skálán mozoghatnak: többek között irodákban, raktárakban, iskolákban, kórházakban és egyéb más intézményekben is adódhat mód takarítóként munkát vállalni. A követelmények tekintetében ez esetben sem az iskolai végzettségen vagy a korábbi szakmai tapasztalaton van a hangsúly, hanem sokkal inkább a megbízhatóságon, a pontosságon és a felelősségteljességen. Na meg persze a takarítószerek átfogó ismerte sem árt.

Konyhai kisegítő

A konyhai kisegítői, illetve mosogatói állások ugyancsak gyakoriak Békéscsabán. Többek között éttermekben, büfékben, gyorséttermekben is lehet ilyen típusú munkát vállalni. A pozícióval járó feladatok jellemzően olyan tevékenységeket foglalnak magukban, mint például a konyhai környezet tisztán tartása, a munkafelületek és berendezések takarítása, a mosogatás, a nyersanyagok előkészítése, valamint a tálalásban való segédkezés. Ezek hatékony ellátáshoz pedig általában megbízhatóságra, pontosságra, csapatjátékos attitűdre és terhelhetőségre van szükség.

Raktáros

Végezetül pedig természetesen a raktáros munkákról sem feledkezhetünk meg, amelyekre ugyancsak eséllyel pályázhatnak azok, akik a betanított fizikai munkák után érdeklődnek. Ebben a pozícióban a jellemző feladatokat az árukiadás és áruátvétel, az árupakolás, valamint az anyagmozgatás jelenti. Emellett fontos felelősség még a leltározásban való aktív részévétel, az áruk szállításhoz és értékesítéshez történő előkészítése, illetve nem utolsósorban a raktári rend fenntartása is.

Ezen pozíciók sok esetben nem követelnek meg előképzettséget, ugyanakkor kétségkívül hatalmas előnnyel indul az, aki rendelkezik targoncás jogosítvánnyal. Fontos elvárás lehet emellett még a jó állóképesség, a rugalmasság és a megbízható munkavégzés is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában