Hirdetés

2023.08.11. 11:19

Betanított munkák, amelyek Salgótarjánban is elérhetőek lehetnek

A betanított munkák ideális választásként funkcionálhatnak azok számára, akik esetleg gyors elhelyezkedési lehetőséget keresnek, vagy nem rendelkeznek különösebb iskolai végzettséggel és tapasztalattal.

PR cikk

Forrás: SalgotarjanAllas.hu

Fotó: SalgotarjanAllas.hu

Ezek a pozíciók természetesen Salgótarjánban is elérhetőek lehetnek, például a SalgotarjanAllas.hu kínálatán keresztül: https://salgotarjanallas.hu/allasok/betanitott-fizikai-munka. A következőkben hozunk néhány példát a portálon előforduló betanított munkakörökre.

Fémmegmunkáló munkatárs

Különböző fémmegmunkálással kapcsolatos pozíciók már többször is szerepeltek a SalgotarjanAllas.hu kínálatában. Előfordult például, hogy egy cég tűzgátló termékek gyártásához keresett munkaerőt, de olyan álláshirdetésre is volt példa, ahol az alapvető feladatot alumínium csomagolóanyagok gyártása jelentette. Az esélyes pályázáshoz egyik esetben sem volt feltétlenül szükség szakirányú végzettségre vagy releváns tapasztalatra, ugyanakkor a megbízhatóság, a precizitás és a rugalmasság alapvető követelményként fogalmazódott meg.

Anyagkezelő

Anyagkezelői munkakör ugyancsak előfordult már a SalgotarjanAllas.hu felületén. Egy fröccsöntő üzemhez kerestek munkatársat ebbe a pozícióba, ahol is a feladatokat olyan tevékenységek jelentették, mint az alapanyagok előkészítése, a munkához kapcsolódó adminisztratív teendők ellátása, az anyagkezelő rendszer felügyelete, valamint a munkaterület tisztán tartása. Az állás betöltésének feltétele volt a műanyag alapanyagok ismerete és a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán kiemelt fontossággal bírt a precizitás, a pontosság, a megbízhatóság és a terhelhetőség.

Csomagoló

A csomagolói pozíciók szintén egy klasszikus, visszatérő lehetőségnek számítanak a fizikai, segéd és betanított munka álláskategórián belül. Az ilyen típusú állások kapcsán az alapvető feladatokat általában a vállalat által gyártott termékek becsomagolása, fóliázása, dobozolása, címkézése és szállításhoz történő előkészítése jelenti. Ezen feladatok ellátásához pedig nagyfokú monotóniatűrésre, jó koncentrációra, pontosságra és a gyakran váltott műszakokból adódóan rugalmasságra van szükség.

Takarító

Végezetül a takarítói munkakörről sem feledkezhetünk meg, amelynek felbukkanására szintén volt már példa a salgótarjáni állásportál kínálatában. Ezen pozíció esetében a munkavégzés helyszíne meglehetősen változatosan alakulhat, hisz irodákban, bevásárlóközpontokban, iskolákban, sportegyesületeknél és még megannyi intézményben szükség lehet takarítói feladatkört ellátó munkavállalókra. Előnye a munkakörnek, hogy gyakran biztosít lehetőséget részmunkaidős, illetve délutáni vagy éjszakai munkavégzésre. Ideális választás lehet azok számára, akik képesek igényesen, gyorsan, precízen és önállóan dolgozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában