szponzorált tartalom

2017.11.28. 13:43

Ajándék a vásárláshoz – kártyaelfogadás 72 órán belül

Az év vége közeledtével a legtöbb ember elgondolkozik azon, mit is kéne másként csinálnia az új esztendőben. Kereskedőként biztos gondolt már arra, hogyan fejleszthetné tovább üzletét, hogyan tehetné kényelmesebbé és vonzóbbá a vásárlást. Jó lenne gyorsabbá és biztonságosabbá tenni a pénzforgalmat is, de a bankkártya-elfogadó terminált eddig elvetette a magas költségek miatt? Akkor most eljött az Ön ideje! A P.O.I. Partner Kft. jóvoltából a kiskereskedők ingyen és gyorsan juthatnak a legmodernebb kártyaterminálhoz.

A vásárlóknak a kínált áru és szolgáltatás minősége mellett ma már nagyon fontos egy üzlet összképe, a kiszolgálás gyorsasága, a kényelem és a biztonság. A legtöbb kereskedésben eddig azért nem üzemelt kártyaelfogadó terminál, mert a bankok által kínált megoldások magas költségei és a forgalmi elvárás miatt a kisvállalkozások egyszerűen nem engedhették meg maguknak.

A P.O.I. Partner Kft. Fizetési Pontjain működő intelligens, mégis könnyen kezelhető, többfunkciós sárga POI terminálok egyre több boltban bukkannak fel kistelepüléseken és nagyvárosokban egyaránt. Nem véletlenül esik erre a szolgáltatásra sok tulajdonos választása, hiszen ez az egyetlen olyan eszköz a piacon, amivel a kereskedők akár bevételre is szert tehetnek.

A POI olyan újgenerációs, a Nemzetgazdasági Minisztérium által is támogatott megoldás, amelynél nincs telepítési és üzemeltetési költség, sem forgalmi elvárás, a tranzakciós díj pedig csupán 0,95%. A kedvező feltételek nem érnek véget az NGM pályázat leteltével sem, sőt az első évben a kereskedők a hőpapírt és az internet hozzáférést is ingyen kapják.

Az intelligens POI (Point of interaction) terminál abban különbözik a hagyományos POS (Point of sale) termináltól, hogy míg az utóbbi csak kártyás fizetésre képes, a POI-val például azonnali utalást, vagy kisösszegű pénzfelvételt is lehet kezdeményezni.

Arról nem is beszélve, hogy a Fizetési Pontokon elérhető értéknövelt szolgáltatásokkal, mint a mobilegyenleg-feltöltés vagy a díjfizetés, a kereskedők – egyedülálló módon – még plusz bevételi forráshoz is juthatnak.

A vevők pedig egy helyen intézhetnek mindent, csupán egy fizetési kártya és egy POI terminál szükséges hozzá. Például azokon a kisebb településeken, ahol megszűntek a posták, a lakosoknak nem kell utazniuk sem, vagy sorban állniuk, hogy befizessék közüzemi számláikat. Akár a helyi kisboltban is intézhetik napi pénzügyeiket reggeli vásárlása közben. Ezzel az üzlet is tovább növelheti forgalmát és bővítheti vevőkörét. A statisztikák szerint ugyanis a kártyahasználat közel 30 százalékkal magasabb bevételt jelent a készpénzes fizetéssel szemben.

Ma Magyarországon a Fizetési Pont szolgáltatás az egyetlen, amely a közeljövőben minden településen elérhetővé válik. A POI terminál használatával pedig mindenki nyer:

a kereskedő növelheti vásárlói elégedettségét, a vevők pedig gyors, megbízható, új szolgáltatáshoz jutnak akár karnyújtásnyira.

Szerezze be még a decemberi hajtás előtt! Ingyen, akár 72 órán belül működhet üzletében kártyaelfogadó terminál.

Részletek a www.fizetesipont.hu weboldalon, vagy a +36 (1) 555 7415-ös telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában