Hirdetés

2019.08.09. 10:36

Az én hálószoba titkom: a tükör

A hálószoba az egyik legtöbbet használt, ugyanakkor ideális esetben az egyik legnyugodtabb helyiség otthonunkban. A pihenés és a szerelmes ölelések helyszíne egyaránt, ezért nagyon fontos, hogyan is érezzük magunkat ebben a szobában.

Hatalmas hálószoba tükörben ellenőrizheted napi outfit-edet.

 

Hatalmas hálószoba tükörben ellenőrizheted napi outfit-edet.

Számos hálószoba titokról rántják le a leplet az interneten olvasható különféle cikkek, azonban ritkán kerül szóba az egyik legfontosabb: a berendezés. Egy hálószoba, bár funkcióját tekintve nem használható szerteágazóan, azonban, mivel itt térünk nyugovóra, és itt van időnk a kettesben töltött perceket megélni, ezért nagyon fontos, hogy hangulatos és kényelmes egyaránt legyen ez a sokszor méltánytalanul elhanyagolt helyiség.

A hálószoba praktikus bútorai

Mindenki számára egyértelmű, hogy az ágy kiválasztásával kezdi a hálószoba kialakítását. A szoba méretei meghatározóak azt illetően, hogy mekkora ágyat tudsz elhelyezni ebben a helyiségben, azonban célszerű a lehetőségekhez mérten a legnagyobbat választani. A franciaágy minden hálószoba központi eleme, aminek kényelme annak szélességénél kezdődik.

Az ágy kiválasztásakor fontos, hogy megfelelő figyelmet fordíts a neked való matrac megtalálására is, ugyanis minden annak kényelmén múlik. Van, akinek a keményebb, míg van, akinek a puhább matracok válnak be. Sokan szeretik a rugós matracokat, azonban az emberek jelentős része előszeretettel választ inkább szivacsos vagy memóriahabos változatot.

Az ágy vásárlásával egyidőben fontos egy méretben megfelelő éjjeliszekrény kiválasztása is, ugyanis ez lesz az a bútordarab, ami megkönnyíti az éjszakákat és az ébredéseket egyaránt. Itt kap helyet az aktuális olvasmányod, egy pohár víz, de sokan a telefonjukat is itt töltik.

Ha pedig szót ejtünk az elektromosságról, szintén nagyon fontos megemlíteni a megfelelő világítás kiválasztását. Ne csak mennyezeti lámpáról gondoskodj, válassz olvasólámpákat is, melyek az éjjeliszekrényen elhelyezve megfelelően támogatják kényelmedet.

Ami ad egy kis pluszt

Mivel azonban a hálószobánk nem csupán a pihenés helyszíne, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő kiegészítőkről is gondoskodjunk, ne pusztán a praktikumot helyezzük szem elé.

Ami minden hálószobában elengedhetetlen, az a falon vagy éjjeliszekrényen elhelyezett közös fotó, kép, de ugyanennyire jó kiegészítő lehet egy szép tükör is.

Egy kisebb tükör csinos éke lehet hálószobánknak.

A tükröknek, így a hálószobai tükörnek is az elsődleges funkciója természetesen az, hogy látjuk benne magunkat, mely akár fel is dobhatja a hálószobában eltöltött időt, azonban ma már a különleges megoldásoknak köszönhetően akár dekorációs elemként is jó szolgálatot tehet.

A webshopok kínálatában különlegesebbnél különlegesebb tükrök közül válogathatunk, akár a letisztultabb, akár az extrább megoldásokat részesítjük előnyben. Választhatunk például ananász formájút, több darabból állót vagy órával kombináltat is.

A különféle formájú és méretű tükrök könnyen lakásunk díszei lehetnek, és nincs ez másként a hálószobában sem. Válassz kerek vagy szögletes tükröt, teljesen üveg vagy fa keretű, falra szerelhető vagy éppen állótükröt, biztos lehetsz benne, hogy remek módja ez a helyiség hangulatának fokozására.

Ma már különféle design tükröket is találunk a webshopok kínálatában, melyek valóban kiváló dekorációként szolgálhatnak, akárcsak a képek. Ellentétben a fotókkal azonban itt csak a keret adott, a beltartalom napról napra változhat.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában