HIRDETÉS

2019.03.08. 11:46

Befektetési lehetőség a megyében – óriási áresés!

Kiváló lehetőségeket rejtő ingatlanok jelentős kedvezménnyel!

Továbbra is kiemelkedő hozamokat lehet elérni az ipari-kereskedelmi ingatlanokba történő befektetéssel, különösen, ha azokat kedvező áron kínálják. Egy új, 2019. március 28-i jelentkezési határidejű pályázat kínálatából válogattunk.

1. Kapcsolódjon egy kész bevásárlóközponthoz Szolnokon!

A Szolnok déli részén a kialakított kereskedelmi park szomszédságában kiváló adottságú fejlesztési területet kínálnak, ahová több, mint 20.000 m2-es épület is létesíthető. A potenciális vásárlóközönség már a helyszínen van, Önnek csak meg kell nyitnia vállalkozását – most 35%-kal alacsonyabb összegért juthat hozzá az 5,5 hektáros telekhez.

2. Beruházási lehetőség a hűtőgépgyár szomszédságában

A kb. 120.000 négyzetméteres fejlesztési terület a jászberényi Electrolux Lehel hűtőgépgyárral azonos úton található. A 60%-os beépíthetőségű terület számos lehetőséget rejt magában, közvetlenül a vasútvonal mellett. Most 40%-kal kedvezőbb áron lehet az Öné.

3. Karnyújtásnyira a repülőtértől

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett több, mint 350.000 négyzetméternyi területű fejlesztési telket kínálnak, amelyre akár 100.000 m2-es épület is építhető. Kiváló a közlekedés, közel a 4-es gyorsforgalmi út és az M0-s autópálya csomópontja. A reptér folyamatos fejlődésének (is) köszönhetően a környék egyre értékesebb lesz logisztikai és beruházási szempontból. Az ingatlant most 30%-kal alacsonyabb áron vásárolhatja meg.

További részletes információk találhatók a DAV Holding honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában