hirdetés

2019.11.13. 00:00

Jászkun ételek kerültek az asztalra

Dedelka & Ferdinánd címmel jászkun ebédet tartottak a Morgó csárdában.

A megjelenteket Borbás Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke és dr. Nagyné Varga Ilona, a közalapítvány igazgatója köszöntötte

Fotó: Daróczi Erzsébet

A TOP 5.1.1-15-JN1-2016-00001 azonosító számú, a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések megvalósítása Jász-Nagykun-Szolnok megyében” című megyei foglalkoztatási paktum projekt célul tűzte ki megyénk turisztikai erőforrásainak nagyobb hatékonyságú kiaknázását, ezt kívánták előmozdítani a karcagi rendezvénnyel.

A megyei önkormányzat, a kormányhivatal és a JNSZ Megye Esély Szociális Közalapítványa által szervezett ebéd célja az volt, hogy megismertesse a megye gasztronómiai termékeit, kicsit újragondolva Mautner Zsófia gasztroblogger segítségével – fogalmazott Borbás Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke. Dr. Nagyné Varga Ilona, a közalapítvány igazgatója elmondta, a megye helyi termék adatbázisba már 70 fő regisztrált, közülük tíz termelőt hívtak meg a bemutatkozásra.

A megjelenteket Borbás Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke és dr. Nagyné Varga Ilona, a közalapítvány igazgatója köszöntötte
Fotó: Daróczi Erzsébet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában