Sport

2008.10.24. 09:17

Szoros meccsen vereséget szenvedett a szolnoki pólóscsapat

A nemzetközi kupacsatákat követően ismét a honi vízilabda bajnokság felé fordult a figyelem. A harmadik fordulóban az Újpest vendégeként szerepelt a Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP VSC legénysége.

V. Cs.

Alaposan bekezdtek a hazaiak, hiszen két perc alatt két gól lőttek. A szolnokiak azonban nem hagyták magukat előbb Hangay Zoltán szépített, majd Süveges Máté egyenlített, egyaránt akcióból. A folytatás egyértelműen a liláké volt, akik szünetig négy-, míg a mieink csak egy  találatot szereztek. A nagyszünet után egy-egy gól esett, így a záró felvonás előtt 7-4 volt az Újpest javára. A záró nyolc percben Rydzik Zoltán és Hangay Róbert is betalált, a hazaiak azonban nem engedték ki a kezükből a mérkőzést, és 11-8-ra nyertek. A szolnokiak szombaton 18 órakor a Szegedet fogadják.  
UNIQA-UTE—Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP VSC 11-8 (3-2, 3-1, 1-1, 4-4)
Kéri Péter 3, Létay Krisztián 3, Salamon Ferenc 2, Szabó Nándor 1, Máthé Balázs 1, Suti Gábor 1,  ill. Hangay Róbert 3, Ridzyk Zoltán 2, Németh Dániel 1, Süveges Máté 1, Hangay Zoltán 1,   
  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!